Wat doen wij ?

Alle rashonden worden getrimd volgens de originele trimschema’s. Als de eigenaar een ander model
wil word hier natuurlijk gehoor aan gegeven.
Kruisingen worden getrimd naar het ras waar uw hond het meest op lijkt net als bij de rashonden, wilt u het anders dan wordt daar gehoor aan gegeven.
Ook voor regelmatige borstel- en/of kambeurten van uw hond of het wassen van uw huisgenoot, kunt u bij mij terecht.

In de winter kunt u uw hond ook gewoon laten trimmen, eventueel kan de vacht wat langer blijven. Bedenk echter wel dat honden meer last van vocht hebben dan van koude, en …. lang haar blijft natuurlijk lang nat. !! Denk niet dat trimmen onnatuurlijk is, maar bedenk dat er geen honden in de natuur voorkomen.

Bij de trimbeurt hoort ook het schoonmaken van de oren, knippen van de nagels, verwijderen van teken, e.d. Kortom een totale make-over voor uw viervoeter.

Het zal duidelijk zijn dat een trimmer meer is dan alleen een kapper. Ze hebben een gedegen opleiding gevolgd voor de algemene verzorging van de hond. Bovendien zal een goede trimmer niet aarzelen om  u, indien nodig, door te verwijzen naar de dierenarts.

Uw hond krijgt in mijn salon een individuele behandeling zodat hij in een rustige sfeer de verzorging en aandacht krijgt die hij nodig heeft.

Ik werk volgens afspraak en verzoek u vriendelijk deze niet te vergeten, want uw trimmer heeft
enkele uren voor u gereserveerd.logo blanco

Ik hoop uw hond spoedig in mijn trimsalon te mogen begroeten !!